Home
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: jaki aparat kupić

jaki aparat kupić 13 lata, 6 mies. temu #120

• laura
  • Oklaski: 0
stoję przed problemem wyboru aparatu, bo już nie wszystko słyszę w czasie rozmowy.Przymierzam się do oticona lub unitrona, ale nie wiem jaki typ aparatu wybrać .W grę wchodzi cena ok.3-3,5tyś.zł . Proszę o jakąś radę.

Odp: jaki aparat kupić 13 lata, 4 mies. temu #131

Polecam udac sie do geersa, maja tam przystepna oferte i pomagają dobrac dobry aparat w rozsadnej cenie. protetycy sa mili i chetni do pomocy. mysle ze powinnas u nich spróbować. Z tego co sie orientuje oticony tez maja.

Odp: jaki aparat kupić 12 lata, 9 mies. temu #378

W nawiązaniu do wątku. mam prośbę/pytanie.
Powoli noszę się z zamiarem zmiany aparatu. Chciałbym je zamienić na nowe Phonaki. Czy ktoś z Was jest/był użytkownikiem Phonaków właśnie??? Chętnie poznałbym wasze odczucia na ich temat. Protetyk owszem pomoże, ale warto tez podpytać samych użytkowników:)
Ostatnio zmieniany: 12 lata, 9 mies. temu przez Piotr_M.

Odp: jaki aparat kupić 12 lata, 8 mies. temu #379

Witam,
jestem protetykiem i oba Pana wybory są trafne. Obie są to dobre firmy. Ja bym się zastanowiła co one powinny mieć za tą cenę. Sama osobiście lubię barwę aparatów Oticon. Zapraszam do dyskusji lub porady salon@audioton-elk.pl

Odp: jaki aparat kupić 12 lata, 6 mies. temu #382

Dziękuję za sugestie.Dobrze wiedzieć, że obydwie firmy to dobry wybór. Zgadzam się również z tym, że funkcje, technologia i to komu ma służyć aparat jest najistotniejsze przy wyborze. A jeśli o estetykę chodzi, mnie osobiście podoba się bardziej stylistyka Phonaka:)

Odp: jaki aparat kupić 12 lata, 5 mies. temu #384

A jeśli chodzi o technologię to czy są wg ciebie jakieś istotne różnice pomiędzy wyróżnionymi aparatami? No i co przemawia za wyborem Phonaka?
  • Strona:
  • 1
  • 2
Wygenerowano w 0.05 sekundy

Sonda

Jakiego typu aparat słuchowy używasz?

Portal na Facebooku

Без дзвінків і докучливих перевірок платоспроможності видають миттєвий кредит онлайн на картку МФО або приватні кредити. Кредитна історія і поточна платоспроможність - це основні критерії, що дозволяють гроші в борг отримати без питань. На каких условиях выдается онлайн кредит без верификации? Первое - это физическое присутствие заемщика в отделении. Срочно и в самые быстрые сроки получить онлайн кредит без проверок и звонков в Украине проще простого. Без вихідних і свят в будь-який час доби кредит автоматом на картку видається роботом позик цілодобово в Україні. Что делать, если финансы понадобились посреди ночи? Выход есть - взять кредит на карту круглосуточно онлайн. Робот позик видає перший кредит під 0 відсотків на карту і не перевіряє кредитної історії, платоспроможності.